Yoga

Yoga is een combinatie van lichamelijke houdingen en ademhalingsverdieping.
Een sessie duurt 1u/1u10. Na opwarming dagen we het lichaam uit door op een vloeiende opeenvolging van verschillende houdingen. Daarna volgt een verdiende en ontspannende relaxatie. Heerlijk voor zowel mind als body.

Voor wie?

Iedereen die graag yoga wil doen. Heb je al hele fijne ervaringen gehad met yoga of begin je het net te ontdekken? Check! Je kan terecht in deze sessies. Er is ruimte voor begeleiding en verschillende opties – met bewustzijn voor de grenzen van het lichaam. 

Voordelen van yoga:

-Je bent in beweging en je flexibiliteit neemt toe.
– De bloedsomloop zal beter stromen. Daardoor kan je afvalstoffen kwijt geraken en je lichaam reinigen.
– Spieren en organen worden beter doorbloed. Hierdoor kunnen spierklachten voorkomen worden, verminderen of verdwijnen.
– Je ontwikkelt spierkracht en een sterkere core stability.
– Een goede ademhaling en meditatie zal voor meer rust, ontspanning en tegelijkertijd achteraf voor meer energie zorgen.

Wat anderen zeggen:
[smartslider3 slider=”2″]
Zin in?

Dat snap ik 😉 Online kan je wekelijks meedoen! Meer info, klik hier

De sessies voor de reeks liggen momenteel stil. Wanneer je graag aansluit na de lockdown, registreer je dan voor de wachtlijst. Ik breng je op de hoogte wanneer er een plekje vrij komt op jouw moment naar keuze.
Past geen enkele van de tijdstippen voor jou of doe je liever in een kleiner kader yoga (1 op 1 of in een klein groepje)? Er zijn ook sessies op maat! Ik creëer graag samen met jou die ideale setting voor een deugddoende yogasessie.

Ontvang je de nieuwsbrief graag?

[mc4wp_form id=”1744″]

Proef alvast even mee!