Praktisch

Hierbij de praktische details op een rijtje:

– Denk zeker aan je matje – dit hoeft niet specifiek een yogamat te zijn, een fitnessmatje of zo is prima. Daarnaast ook een (fleece)deken voor de eindrelaxatie en als extra ondersteuning voor sommige houdingen.
Voor de avondsessies is het altijd fijn om een paar warme sokken en een extra warme pull bij te hebben gezien het dan goed afkoelt. 

– Welkom 10 minuutjes op voorhand. Op sommige tijdstippen is de vorige groep nog bezig dus als je daar mensen ziet liggen tijdens hun eindrelaxatie, no worries dan zijn we nog niet begonnen ?

– Breng 10 euro mee of schrijf je het over op BE52 7310 4635 9709.

Locatie:

Sporthal ’t Solveld
– De locatie is het grasveld aan Sporthal ’t Solveld in Tielt-Winge (Ralisweg, met de auto enkel bereikbaar via de Dorpstraat. Met de fiets of te voet kan je wel via andere wegen er geraken) 
-Je auto kan je parkeren aan de sporthal. Fiets kan daar ook of aan het grasveld zelf.
-Het grasveld waar we yoga doen is dan iets verder wandelen -> met je rug richting het terras van de sporthal, voorbij de volleybalvelden het straatje over.

Schaapsheuvel
– Het adres is Diestsesteenweg 52 in Tielt-Winge, daar kan je de Horenweg volgen richting Schaapsheuvel. Je kan met auto/fiets tot daar rijden en deze daar laten.

schaapsheuvel

Diest
Deze locatie wisselt van week tot week 😉 telkens in openlucht, vaak bij iemand van de deelnemers in de tuin.