Individuele coaching

one day
or day one?


you decide.

Iedereen heeft een ontzettend grote kracht in zich. Soms verlies je de verbinding met die kracht door heel extern gefocust te leven (gericht op carrière, gezin, (liefdes)relaties, zorg,…). Die externe focus kan erg vervullend en verrijkend zijn, op voorwaarde dat je er zelf de energie voor hebt om ze te blijven onderhouden. Door ook naar binnen te kijken en dichter te komen bij wie je werkelijk bent, zal je beslissingen kunnen maken die je meer op dat pad brengen en je nog meer energiestroom hebben.
Bewustzijn creëren is vaak een eerste stap (die je zelf wellicht intussen zette in je zoektocht naar verdere begeleiding). We werken samen verder aan dat bewustzijn. Bewustzijn brengt je van het niveau van het probleem naar het niveau van mogelijke oplossingen. Coaching helpt je om verlangens en dromen, maar ook interne conflicten en problemen om te buigen tot hanteerbare projecten.

We werken samen op de manier die het best aansluit op het moment dat we mekaar zien. Meer info over enkele verschillende vormen van coaching vind je door te klikken op volgende items:

Systeemcoaching: we kijken verder dan mogelijke klachten. We gaan op zoek naar krachtbronnen om patronen te herkennen en te doorbreken.

Ademcoaching: deze methodiek is vooral om terug naar het lichaam te gaan in plaats van in je hoofd te blijven. Hier speelt mindfulness ook een belangrijke rol.

Coachen in de natuur is een vorm van coaching waarbij we samen de natuur in trekken. Onze coaching sessie vindt dan plaats op een inspirerende plek in de natuur.

Vaak zetten we een combinatie van de verschillende vormen van coaching in. Afhankelijk van wat de concrete vraag is. We beslissen samen. Jij bent eigenaar van het proces.

Wil je graag meer info of een eerste gesprek inplannen? Stuur me even een mailtje via info@valerievijverman.be of bel naar 0474 541 521.

Niet ongelukkig, maar met een knagend gevoel dat er meer  uit het leven te halen viel, kwam ik terecht bij Valerie.
Tien wandelingen doorheen de bossen van Tielt-Winge, maar vooral door mijn eigen heden en verleden hebben ondertussen meer inzicht verschaft:
Stress, frustraties en een onvoldaan gevoel ontstaan doordat we proberen voldoen aan verwachtingen van anderen, en door wat we onszelf opleggen. De meeste belemmeringen tot geluk zitten dus gewoon in ons hoofd.
Valerie heeft mij leren herontdekken wie ik wil zijn, voordat de wereld mij vertelde wie ik moest zijn.  Zo bewandel ik nu eigen paden, het begin van authentiek geluk.”

S.D.P.

De sessies die ik met Valerie had, waren heel zinvol. In alle vrijheid mocht ik luidop nadenken, reflecteren, vasthouden en loslaten.  Valerie creëert een warme sfeer waardoor je op geen enkel ogenblik een gevoel van schaamte over je zorgen hebt. Ze integreert yoga op een heel veilige en ongedwongen manier, waardoor zelfs rationele en pragmatische mensen zoals mezelf, bereid zijn ook dat eens te proberen. Ik zie opnieuw mooie kleurschakeringen.
En, als het terug donker wordt, zal ik Valerie opnieuw opzoeken.
E.V.