Individuele coaching

one day
or day one?


you decide.

Iedereen heeft een ontzettend grote kracht in zich. Soms verlies je de verbinding met die kracht door heel extern gefocust te leven (gericht op carrière, gezin, (liefdes)relaties, zorg,…). Die externe focus kan erg vervullend en verrijkend zijn, op voorwaarde dat je er zelf de energie voor hebt om ze te blijven onderhouden. Door ook naar binnen te kijken en dichter te komen bij wie je werkelijk bent, zal je beslissingen kunnen maken die je meer op dat pad brengen en je nog meer energiestroom hebben.
Bewustzijn creëren is vaak een eerste stap (die je zelf wellicht intussen zette in je zoektocht naar verdere begeleiding). We werken samen verder aan dat bewustzijn. Bewustzijn brengt je van het niveau van het probleem naar het niveau van mogelijke oplossingen.

“Coaching helpt je om verlangens, dromen, doelen, maar ook ongenoegens, interne conflicten en problemen om te buigen tot hanteerbare projecten” – Rudy Vandamme

We werken samen op de manier die het best aansluit op het moment dat we mekaar zien. ‘Zien’ is tijdelijk via de digitale weg. De coaching sessies gaan door via Zoom of eventueel telefonisch.

Meer info over enkele verschillende vormen van coaching vind je door te klikken op volgende items:

Systeemcoaching: we kijken verder dan mogelijke klachten. We gaan op zoek naar krachtbronnen om patronen te herkennen en te doorbreken.

Ademcoaching: deze methodiek is vooral om terug naar het lichaam te gaan in plaats van in je hoofd te blijven. Hier speelt mindfulness ook een belangrijke rol.

Coachen in de natuur staat even on hold omwille van de maatregelen om verspreiding van Corona tegen te gaan. Eens we opnieuw buiten kunnen is het een vorm van coaching waarbij we samen de natuur in trekken. Onze coaching sessie vindt dan plaats op een inspirerende plek in de natuur.

Vaak zetten we een combinatie van de verschillende vormen van coaching in. Afhankelijk van wat de concrete vraag is. We beslissen samen. Jij bent eigenaar van het proces.

Wil je graag een eerste gesprek inplannen?
Stuur me even een mailtje via info@valerievijverman.be of plan je afspraak in via de online kalender.

Soms laat het leven je een donkerdere kant zien.
Een kant die je alles behalve een fijn gevoel geeft.
Een kant die je doet besluiten contact op te nemen met een therapeut.
De sessies die ik met Valerie had, waren heel zinvol.
In alle vrijheid mocht ik luidop nadenken, reflecteren, vasthouden en loslaten. 
Valerie creëert een warme sfeer waardoor je op geen enkel ogenblik een gevoel van schaamte over je zorgen hebt.
Ze integreert yoga op een heel veilige en ongedwongen manier,
waardoor zelfs rationele en pragmatische mensen zoals mezelf,
bereid zijn ook dat eens te proberen.
Ik heb nu besloten om de sessies af te ronden.
Ik zie opnieuw mooie kleurschakeringen.
En, als het terug donker wordt, zal ik Valerie opnieuw opzoeken.
E.V.