Getuigenissen

Klant getuigenissen

op maat

Zalige yogasessies met steeds fijne en haalbare suggesties om een oefening intenser of net milder te maken. Valerie heeft een aangename stem, de lessen zijn echt een cadeau voor je geest en en lichaam.

ademhaling

Ik ben yoga beginnen doen omdat ik last had van hyperventilatie. Ik heb de indruk dat het al veel gebeterd is sinds ik yoga volg. Dat is dus goed nieuws.

yoga op en naast het matje

Jij hebt mij (en ik ben zeker van de rest) een goede begeleiding gegeven. Dagelijks ‘betrap’ ik mezelf op het corrigeren van mijn houding, ontspannen van de kaken,…Nogmaals dank hiervoor!!! Het is echt van onschatbare waarde geweest in de voorbije periode.

variatie

Jouw lessen zijn uitermate gevarieerd en op een zeer enthousiaste en professionele manier gebracht. Ik kijk elke week opnieuw uit naar dat zen momentje, naar dat momentje voor mezelf.

Online/YouTube yoga

De online sessies vallen heel goed mee. Ook top dat je ze nog even beschikbaar laat voor gemiste of extra lessen, dat komt me goed uit. De tussendoortjes op YouTube zijn eveneens top! Zo blij dat ik iemand vond die de yogasessies met hart en ziel doet en zoveel meer!

actieve yoga

De pittige sessies lukken prima voor mij. Yoga helpt me niet alleen tot rust te komen, maar ik merk ook dat ik geen pijn meer in mijn knie heb. De oefeningen helpen mijn knie te versterken.

yoga voor beginners

Ik ben heel enthousiast over de eerste les. Met mijn bureaujob probeer ik nu met de lockdown al wat meer te bewegen buiten de uren, maar dat valt moeilijk te compenseren.Toch voelde ik na de eerste sessie al dat mijn schouders precies veel losser zaten en dus zeker de moeite is om te blijven volhouden! Ik …

yoga voor beginners Lees verder »

online yoga

Ik kijk wekelijks echt uit naar het rust-moment tijdens de yogasessie. Ik voel dat ik er echt nood aan heb! En ik probeer dan ook meerdere keren een sessie achteraf te doen.Door yoga heb ik mijn lichaam beter leren kennen en heb ik geleerd om te relativeren en het rustiger aan te doen.